Тази жена  може лесно да привлече всеки мъж,  дори и

...
Тази жена  може лесно да привлече всеки мъж,  дори и
Коментари Харесай

Жената, родена под този знак на зодиака, ще ви направи завинаги щастливи!

 риба
Тази жена  може елементарно да притегли всеки мъж,  даже и с най-незначителните си  дейности. Тази жена търси някой, който е мощен, убеден в себе си и подготвен за дълги връзки.

Ако пристрастеността във връзката стартира да гасне, дамата ще добави искрица в нея с цел да я разпали още веднъж. Тя избира връзки, а не материални неща.

Финансовата страна

От финансова позиция те са спокойни и не търсят непрекъснато задоволство посредством разноски. Те изцяло схващат, че в отношенията  е значима любовта, а не парите.

Те изцяло познават потербностите на своите сътрудници и няма да ги лимитират в пространството. От това те ще бъдат още по-щастливи.

Тяхната обич е безусловна и не чакат доста в леглото от сътрудниците си, което ги прави още по-привлекателни на фона на другите.

Красотата на дамата Риби

Този знак на зодиака, доста хубав и с очарователна ямка на бузата. Косата им постоянно е мека и тънка, а също постоянно е вълнообразна. Техният бездънен взор, показва това, което усещат.

Жената Риби е един от зодиакалните знаци, които ще ви създадат щастливи.

 

Още по тематиката:

Знаците на зодиака, които се влюбват прекомерно мощно и остават с разрушено сърце са Близнаци, Рак…

 

Любовта може да бъде вдъхновяваща и вълнуваща, само че може да бъде и  разрушителна и мъчителна. Когато става дума за сантиментална обвързаност, всеки се държи по друг метод. Някои хора имат вяра,…

 

Нестандартен, само че извънредно забавен хороскоп: дами – Урагани, дами – Дъждове, жени- Бижута …

 

Мнозина се оплакват, че общоприетото изложение на техния зодиакален знак не отразява напълно тъкмо характерностите на личността им. Може би ще откриете вашата по-точна характерност в един от тези 12…

Цялата публикация

Най-вълнуващите любовници съгласно знака на зодиака не са Водолей, Стрелец и …

 

Нормалните  взаимоотношения сред мъж и жена са немислими без леглото. Тази точка е еднообразно значима и за двамата сътрудници. Не една жена първоначално на  връзката се  пита: “Какъв  ли…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР